Sunday 18 September 2011

ο Βιειρινια στον ΠΑΟΚ .. προσδιδει .. το απρόβλεπτο στο παιχνίδι .. πως να σπας τις αμυνες .. το χαος που καθιστα αδυνατη την προβλεψιμοτητα ..

Στο Live: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 2-0 αναφερει :

40' Χωρίς τον Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ στερείται από το απρόβλεπτο στο παιχνίδι του και η ΑΕΚ δεν κινδυνεύει. Με την εικόνα του αγώνα, πιο πιθανό είναι το δεύτερο γκολ, η ΑΕΚ ελέγχει την κατάσταση.

Ο ΠΑΟΚ στερειται το απροβλεπτο .. κατευθειαν στο ψητο.

Η προβλεψιμοτητα, για οπου μια τετοια εκφραση χρησιμοποιειται, επικαλειται την χρηση του ορου αυτου, ειναι για να ξεχωρισει τις καταστασεις ενος συστηματος στην αεναη διελκυστινδα μεταξυ του χαους και της ταξης .. καταστασεις που εγκεινται στην επηρεια του χαους .. καθιστα αδυνατη την προβλεψιμοτητα .. ενω οι καταστασεις που εγκεινται υπο την επηρεια της ταξης .. εμπεριεχουν την εννοια της προβλεψιμοτητας .. ταξη που ειναι συνυφασμενη με την οργανωση .. οργανωση που πανω στην οποια βασιζεται η προβλεψιμοτητα .. οργανωση που χτιζεται βασει ενος σχεδιου .. πανω στην συναρτηση που ενα σχεδιο βαζει, κανει δυνατη την προβλεψιμοτητα .. ακολουθει τον νομο, τον κανονα πανω στο οποιο το σχεδιο εκτυλισει την οργανωση

ποσο μαλλον σε ενα παιχνιδι ποδοσφαιρου ..

παιχνιδι βασισμενο .. στην διαισθηση .. στο intuition .. ενος παικτη .. των παικτων

η ενεργεια του Βυντρα ..σε μια φαση στα καρε του Παναθηναικου .. η αποκρουση της σεντρας του παικτη του Βολου ..

δεν ειναι ενεργεια .. ειναι μια πραξη του παιχνιδιου του Βυντρα σε αυτο το παιχνιδι .. μιλαμε για την ιστορια .. την καταγραφη  ολων των αγωνιστικων πραξεων ενος παικτη στην διαρκεια ενος αγωνα .. ολες αυτες τις ιστοριες-καταγραφες των παικτων σε εναν αγωνα .. απο οπου να αντλει .. η ομαδα ..την προβλεψιμοτητα .. και να σχεδιαζει .. πανω σε αυτο .. το απροβλεπτο ..

No comments:

Post a Comment