Friday 10 December 2010

αντι για το ραφι, και την μοστρα .. παικτες στο γηπεδο να παιζουνε μπαλλα ..

"Είναι αλήθεια πάντως πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε του έδωσε κάποιες ευκαιρίες μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν, που όμως ο Μήτρογλου δεν φρόντισε να τις αξιοποιήσει. Ο διεθνής άσος αναφέρει πως για να βρει έναν ρυθμό θα πρέπει να αγωνίζεται. Και θεωρεί πως μπορεί να αντεπεξέλθει. Και αυτό που ζητά είναι χρόνος συμμετοχής. Στις τελευταίες του δηλώσεις τονίζει πως θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό και να παλέψει για μια θέση στη βασική ενδεκάδα, αναφέροντας παράλληλα πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον προπονητή του ο οποίος τον υπολογίζει."

.. λεξεις κλειδια ..

.. ευκαιρίες
.. αξιοποιήσει
.. ρυθμό
.. χρόνος συμμετοχής
.. παλέψει

GRKnight4 .. δεν μου αρεσε αυτο που ειπες .. δεν θελω να το παρω τοις μετρητοις .. οτι το εννοεις .. να κανεις μια 'φιλικη' νικη .. και αυτο το αγχος που αναφερεις .. γιατι αγχος; .. εκει ειναι η ουσια στο ποδοσφαιρο .. η προκληση .. η νικη που παλευεις για αυτην .. σε κοντραρουνε γερα .. σε δοκιμαζουν αφανταστα .. βγαζουν οτι καλυτερο εχεις μεσα σου .. το καλυτερο που εχει στην φαρετρα της η ομαδα .. σε προετοιμαζουν σε μεγιστο βαθμο .. τι προτιμα καποιος δηλ. αγωνες επιδειξης; .. οι παικτες, ομαδες .. συνενοημενοι απο τα πριν .. ενας αγωνας μια ευκαιρια να επιδειξουνε οι φαντεζι παικτες .. τις φαντεζι κινησειςτους .. για να μην εχουν παικτες, προπονητες, οπαδοι, φιλαθλοι ..αγχος .. γιατι να πανε στον αγωνα ..ας καθοντουσαν στο καφενειο .. να παιζανε και καμμια ξερη .. χωρις αγχος

.. χωρις αγχος; .. ουτε για αστειο ..

κριση .. ξε-κριση .. αντι για το ραφι, και την μοστρα .. χιλιες φορες καλυτερα .. παικτες στο γηπεδο να παιζουνε μπαλλα ..

No comments:

Post a Comment