Thursday 16 December 2010

Το ελληνικο ποδοσφαιρο αποκτα βαθος σε πεισμα των ποδοσφαιρικων αρχων.

 Απο το αρθρο ΠΑΟΚ – Γκαρσία: «Η διαιτησία βοηθάει άλλους»

αυτο που αποδειχνει .. η επιτυχια του ΠΑΟΚ .. αλλα ... και ΑΕΚ .. και Αρη .. οτι το ελληνικο ποδοσφαιρο .. αποκτα βαθος .. και ακομα οτι ειναι παραταιρο .. ΠΑΟ .. ΟΣΦΠ .. να βρισκονται 10 βαθμους μπροστα .. στην βαθμολογια .. μια τετοια ανεση .. που δεν δικαιολογειται καθολου ..

το ελληνικο ποδοσφαιρο αποκτα βαθος σε πεισμα .. και εναντια στις βλεψεις .. ποδοσφαιρικων αθλητικων αρχων .. θα ελεγα ακομα και .. κατεστημενου .. που απαρτιζεται απο τα διαφορα συμφεροντα που δρουν στο χωρο .. δημοσιογραφων .. συμπεριλαμβανομενων ..

αλλα πως να μην δικαιολογηθει .. αφου τους χαιδευουν τα αυτια .. τους οπαδους, φιλαθλους του ΠΑΟ και ΟΣΦΠ .. οι διαφοροι δημοσιογραφοι .. δεν τους λενε αυτο που θα πρεπει να ακουνε .. οτι οι ομαδες τους .. θελουνε .. δουλεια πολλη .. για να λεγονται ομαδες ..

ως ποτε θα περνουνε στο ..ντουκου .. τους βαθμους .. χωρις να παιζουν ποδοσφαιρο .. χωρις να το αξιζουνε ..

εφερε ισοπαλια με τον Αστερα ο ΠΑΟ .. και μας εφαγαν τα αυτια .. με το να μας τσαμπουναν οι παικτες του.. πως δεν θα το κανουν ..ξανα .. οτι μια μεεεγαααλλλη ..ομαδα σαν τον Παναθηναικο .. δεν διανοειται να μην κερδιζει τον Αστερα .. με 10 γκολ διαφορα ..

αφου ακομα και ο ιδιος ο Αστερας .. να θεωρει μεγαλη επιτυχια .. οτι πηρε την ισοπαλια .. τουλαχιστον αναλογα με αυτα που γραφουν οι δημοσιογραφοι .. που παντα στο νου να δημιουργησουν ενα κλιμα .. σκετη πλυση εγκεφαλου οτι στο ελληνικο πρωταθλημα .. οι μονες ομαδες που υπαρχουν ειναι ΟΣΦΠ και ΠΑΟ .. ολες οι αλλες .. ειναι ρεταλια .. ακομα και αν συνεχιζουν .. να ξεμπροστιαζονται οταν βγαινουν στην ευρωπη ..

καστρο λεει το Καραισκακη για τον Ολυμπιακο .. ολες νικες .. ασχετα με το οτι .. η ομαδα σερνεται .. το οτι στο τελευταιο παιχνιδι ο Ατρομητος .. τους ειχε χωσει στα καρε τους .. και απο κει δεν ξεμυτισανε .. αλλα επειδη τα τερματα μετρανε και οχι οι ευκαιριες ..

κατι που ειπε και ο Χαλίλχοζιτς της Δυναμο ...

"Το ποδόσφαιρο δεν είναι ένα παιχνίδι ευκαιριών, αλλά τερμάτων, αποτύχαμε και τις δύο φορές»"

.. μεστη εκφραση .. τα γκολ που βαζει μια ομαδα .. γραφουν το αποτελεσμα .. και οχι αυτα που θα εβαζε .. το τι θα γινοταν ..αν και ..αν .. χασιμο χρονου και ενεργειας .. αμα δεν τα εβαλε η ομαδα .. ουτε ..κιχ .. να βγαλει .. ας μαθει .. να τα βαλει ..και υστερα ας μιλα ..

και τα γκολ τα εβαλε ο Ολυμπιακος και οχι ο Ατρομητος .. ο Ολυμπιακος εκανε ακομα μια νικη

αλλα το αποτελεσμα διαμορφωθηκε .. οχι απο την παντοδυναμια του Ολυμπιακου αλλα την αδυναμια του Ατρομητου.. ηταν αποτυχια του Ατρομητου .. και οχι επιτυχια του Ολυμπιακου

No comments:

Post a Comment